Jaroslav Rattay - Drakova věštírna výklad karet
         

        Výklad karet
        Jaroslav Rattay
     +420 608 977 858   jarda.rattay@seznam.cz
 

Anketa věštírny - jak často si necháte vykládat karty?
Ještě nikdy - 48.1%
Jednou - 3.7%
Podle potřeby - 29.6%
Jednou za rok - 3.7%
Několikrát do roka - 7.4%
Každý měsíc - 0%
Častěji - 7.4%

Pár slov o mně

Při výkladu zapojuji vrozenou intuici a schopnost naslouchat lidem i kartám. Samotné karty ve výkladu nejsou to nejdůležitější, jejich použití však umožňuje odhalit, co mnohým zůstává skryto..

Ke kartám, jejich symbolice, řeči a významu mám úzký vztah již od dětství. Počáteční nadšení postupem času přešlo v hlubší zájem a stále častěji se našla příležitost karty vyložit a učit se jim naslouchat. Roku 2000 se mi do rukou dostala Velká kniha Crowleyho tarotu, což znamenalo obrovský impuls v podobě vstupu do úplně jiného světa a prohloubení dosavadních zkušeností.

Od té doby jsem se začal intenzivně zabývat osobním a postupem let i profesionálním výkladem Crowleyho tarotu. Postupně také přibyly další tarotové sady a runové karty. Proniknutí do tarotu mě zavedlo i k jiným oblastem magie a esoteriky. Osvojil jsem si práci s kyvadlem a virgulí, zejména v souvislosti s vyhledáváním geopatogenních zón, proutkařství, práci s energií apod. 

Výklad karet

Nyní v Drakově věštírně používám k výkladům Crowleyho tarot, tarot Keltských draků, Zlatý tarot, Lenormand, Mystickou Lenormand, Cikánky, Runové karty, případně (na požádání) i Vargo tarot, tarot Renaty Herber či jakékoliv jiné karty, jež se v mých rukou objeví. Možná vás napadá „proč tolik druhů?“. Inu, každé karty mají své přednosti, ale hlavním důvodem jsou klienti. Klient má mít možnost volby, protože nejen k vykládajícímu, ale i k němu mají obrázky promlouvat. Osobně mě nejvíce oslovuje tarot Keltských draků a moudrost těchto prastarých tvorů, kteří skrze ně promlouvají...

Jelikož jsem bytost mobilní a pravidelně cestuji po České republice,  je možné si domluvit výklad ve více lokalitách, převším v Praze a Přerově dle Vašich možností a potřeb.

Submit to Facebook
Jste zde: Drakova věštírna O Mně